Het accountancy vak moet mee met de tijd 

Registeraccountant Johan de Konink en softwareontwikkelaar Rens Reinders zijn ervaren ondernemers in het vak. Hierdoor weten zij als geen ander wat accountants nodig hebben om het werk leuker en relevanter te maken. Samen delen ze de passie om software te ontwikkelen die accountancy begrijpt, sneller en beter maakt. 

Vertrouwd door 200+ vooruitstrevende accountants-
en administratiekantoren

Hoe het allemaal begon

Het accountancyvak is leuk, maar Johan en Rens zijn ook kritisch. Er zijn volop uitdagingen en kansen die kunnen worden bereikt met digitalisering en online diensten. Accountants- en administratiekantoren willen groeien en relevant blijven voor hun klanten. Tijd dus voor een digitale revolutie die we in 2018 hebben afgetrapt.

2018: Ontstaan Mijn Kantoor

Mijn Kantoor is in 2018 ontstaan om software te ontwikkelen die accountancy begrijpt, sneller en beter maakt.

2019: Implementatie AI-functies in software

Software moet slim zijn, daarom hebben we sinds 2019 AI-functionaliteiten toegevoegd aan ons platform. 

Begin 2023: Oprichting Dreamteam

We hebben een dreamteam opgericht dat bestaat uit 15 kantoren waarmee we samenwerken aan doorontwikkeling, ideeën uitdenken en pilots draaien.

Eind 2023: 200 accountants- en administratiekantoren als klant 

200 accountants- en administratiekantoren maken gebruik van Mijn Kantoor en inmiddels hebben we dagelijks 19.000+ gebruikers op ons platform.

2024: 15 werknemers en counting

Met een team van inmiddels 15 medewerkers en een eigen developmentteam werken we continu aan verbeteringen.

Ook impact maken in de wereld van accountancy? 

Herken jij jezelf in onze passie om accountancy sneller en beter te maken dankzij handige software én ben jij klantgedreven? Bekijk dan onze vacatures en neem contact op. We willen je graag ontmoeten!

Vacature: Customer Success Manager

Als Customer Success Manager weet je bestaande klanten een ultieme fan van ons platform te maken door hen te helpen bij vragen. Jij zorgt ervoor dat onze klanten tevreden blijven met onze software. Je kunt gewoon thuiswerken, maar uiteraard ben je ook welkom op ons kantoor in Zwolle. 

Zwolle
TBD